IV. Lélekszerelő Oskola

IV. Lélekszerelő Oskola13 Oct 10:00 - 14 Oct 18:00 - Budapest
Budapest, Hungary

Route
More info

Elindultál a spirituális úton? Felmerült Benned, hogy esetleg másokon is segítenél? Hatékony, gyors és pontos módszert keresel? Tanulás közben nem zárkózol el önmagad jobb megismerésétől, a személyes fejlődéstől? Biztos alapokkal rendelkező, Téged is folyamatosan fejlesztő segítői utat szeretnél járni? Szereted az egyszerű, világos, az egyéni korlátok által nem befolyásolt segítő módot elsajátítani? Hajlandó vagy ebbe erőt, időt fekteteni? Hiszed, hogy a segítő is ember, mégse viheti bele a segítésbe a saját gondjait?

Olvasd az idézeteimet, a könyvemet, hallgasd meg a hanganyagaimat és ha tetszik, jelentkezz a 4. alkalommal induló Lélekszerelő Oskolába!

Még van hely a padokban... :-) Ha van kedved tanulni, mert egymástól mindig lehet, szeretettel várlak. Nem biztos, hogy én tudok mindent a legjobban. :-) Az se biztos, hogy minden új lesz amit mondok, SŐT, de egy új látásmódot, összefüggésrendszert biztosan mutatok, amely megkönnyíti az életedet és megajándékoz a segítés új formájával. Rátalálhatsz olyan összefüggésekre, amikre nem is gondoltál, pedig a jelenlegi életed része. Ha kérdésed van, NE KÍMÉLJ! lelekszerelo@gmail.com Jelentkezni bárkinek lehet. Lehetsz laikus is és "képzett" is. Ami itt fontos azt amúgy is átbeszéljük. Persze ha csak vitatkozni jönnél, azt gondold át... :-)bemutatkozó gondolatok:
www.youtube.com/watch?v=MHkD3c9joKM

...

Mint az a lélekszerelés vagy a lélekszerelő címszó alatt már olvasható volt, a betegségeket és minden történést az életben a lelki oldalukról közelítem meg.
Véleményem szerint minden betegség, sérülés, életesemény nehézség, lelki okok miatt következik be. Még a lábtörés is.

A földi élet egy olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a „helyes” úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével „szerencsére” csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémába.

Mire számíthatunk egy lélekszereléssel foglalkozó OSKOLÁBAN?

Rengeteg önismeretre. Istenre (ha tetszik, Neked: univerzum, sors, égiek, energia...). Isten tenyerére. A vele való állandó, folyamatos kapcsolatra. A jelek felismerésének képességére. Az energia kezelésére, szerelésre (gyógyításra), mindegy, hogy testi vagy lelki bajról van szó, látszólag. Teljes módszert tanulunk, arról, hogyan lehet a teljességben élve másokon segíteni. Mindezt a hagyomány mentén, magyarságunk megismerésével együtt tesszük. Figyelve arra, hogy a feladatunkat, mint egyén és mint a közösség tagja is maradéktalanul elvégezzük.

Az oskola 2 évig tart (20 x 2 nap). Rengeteget gyakorolunk majd, mert az Isten Tenyerén folytatott élet, folyamatos. A megéléséhez, erős hit és jó módszerű életmód szükséges. A lélekszerelő képesítéshez, meghatározott számú sikeres szerelés és 3 vizsgaszerelés szükséges. Eléréséhez véleményem szerint minimum 3 év szükséges.

Megtanuljuk...
-a betegségek lelki okát felismerni,
-az életvezetési hibát eredményező szokásrendszert felismerni,
-ezeket a hibákat korrigálni,
-az étertestben keletkező hibát javítani,
-a pozitív változást állandósítani,
-ezek által a betegséget, ijedtséget, félelmet, szerelni (gyógyítani),
-a beteget új életpályára állítani,
-a beteg kezébe módszert adni, hogy önállóan is boldoguljon,
-betegségéből meggyógyuljon, vagy azt megelőzze, vissza ne essen…
- gyakorlati képzés van, kézrátételből, aura javításból, távgyógyításból, szervcseréből, előző életes utazásból...
(a teljesség igénye nélkül)

Röviden egy állandó teljességgé és eszközzé válunk az Isten tenyerén, akiknek az a dolguk, hogy másokat is felsegítsenek maguk mellé. Az arra elhivatottságot érzők a szerelést, mint segítő tevékenységet is végezhetik. Ebben segítséget nyújtunk.

A képzés ára
A képzés hétvégenként 22.000,- Ft.
Az előleg 44.000,- Ft, amit a végén vonunk le.

Ha úgy döntesz, hogy előre befizeted a félévet, akkor kedvezményt biztosítunk számodra, így a teljes képzés ára neked hétvégenként csak 20.000,- Ft lesz, vagyis így egy év alatt majdnem egy teljes hétvégét spórolsz.

A tervek szerint - de erről minden érdeklődőt, jelentkezőt értesítünk mėg -
Az első alkalom február 10-11. Utána pedig mindig a 2. hétvége a hónapban. Azaz március 10-11. ...

A felmerülő kérdésekre a lelekszerelo@gmail.com címen, vagy a 70 3354 114-es számon kaphatsz információt.

Egy magyar szólással búcsúzom:
„Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!”

Szóval, hajrá!

Somogyi Péter
lélekszerelő, hagyatékőrző

www.youtube.com/watch?v=MHkD3c9joKM


Felis Hungarica - FIFe Nemzetközi macskakiállítás - International Cat Show 2019. november 30.-december 01.

30 Nov 00:00 30 Nov 00:00 - Budapest Budapest
Budapest, Hungary Budapest, Hungary
Pontos, aktuális infók: http:/www.macskaegyesulet.hu...   More info

Techno, B**d M*g! vol. 1.

13 Dec 22:00 - 14 Dec 06:00 13 Dec 22:00 - 14 Dec 06:00 - Budapest Budapest
Budapest, Hungary Budapest, Hungary
A 'Save Techno Culture' jegyében, egy új eseménysorozat, amit nem a szervezők, hanem az elektronikus zenei irányzatok közül az egyik legrégebbi és leginkább megtermékenyítő hatású...   More info

Fast and Furious - #F9 - Magyarországi premier

10 Apr 22:00 - 11 Apr 01:00 10 Apr 22:00 - 11 Apr 01:00 - Budapest Budapest
Budapest, Hungary Budapest, Hungary
Nézzük együtt a Halálos Iramban 9. rész premierjét! Csatlakozz Te is, ha az elsők között szeretnéd megnézni...   More info


© 2019 Siguez