A női archetípusok, a női szerepek - hétvégi elvonulás

A női archetípusok, a női szerepek - hétvégi elvonulás13 Jul 14:00 - 15 Jul 16:00 - Budapest
Spirit Jóga Stúdió

Route

Az elvonulás témája a női archetípusok, női szerepek. A Női archetípusok vagy alapminőségek különböző energiákat hordoznak, mégis egyidejűleg vannak bennünk jelen, jó esetben egymást támogatva, kiegészítve. Izgalmas felfedezéseket tehetünk mélyen önmagunkba nézve, megérezhetjük az erősségeinket, és felfedezhetjük az árnyékban feledett női minőségeinket, amelyeket előhívva, elindulhat gyógyulásunk útja, lelki és fizikai szinteken is, és újra egységbe kerülhetünk. Ebben tud segíteni a Lomi Lomi masszázs is, amely egy fejlesztő, tápláló és szerető érintést nyújtó olajos, teljes test masszázs, ahol a masszőr hosszan elnyújtott alkar mozdulatokkal dolgozik. �A táncos lesimítások és a mély nyomások váltakozása által képes a test és a lélek mély rétegeit megérinteni. Hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, blokkokat, így az energiák szabadon áramolhatnak a testben. A Lomi Lomi jelentése a masszázson kívül változtatást, változást, cserélést, elmozdulást is jelent.Ha érzed a hívást, gyere! Együtt jógázunk a szabadban, beszélgetünk női szerepeinkről és fejlesztjük önismeretünket, egy teszt segítségével megismerjük alapminőségünket is.

Tartja: Demmel Tímea Naliní Női jóga oktató, Dúla, Kismama, Baba-mama, Gyermek jógaoktató, Mozgásterapeuta
és
Nagy Adrienn Lomi Lomi masszőr, Naliní női jóga oktató, kozmetikus�

Stúdiónk a kis létszámú foglalkozásokat részesíti előnyben, így a már jól ismert, és megszeretett kis parasztházat béreltük ki most is Bakonyságban, 2-3-3-4 ágyas szobákkal. A ház ízlésesen berendezett, rusztikus konyhával, egyedi hangulatú, saját színvilágú, hangulatú lakrészekkel rendelkezik. Emellett a hely szép nagy kerttel, fedett pavilonnal, borospincével, a jóga gyakorlására a környéken akár a szabadban is rendelkezik lehetőséggel.

Az elvonulás részvételi díja 48.800.- Ft. A részvételi díj tartalmazza a szállást, teljes ellátást (vegetáriánus étkek), jógaórákat reggel és este, az egy órás Lomi Lomi masszázst, és az összes programon való részvételt, de nem tartalmazza az utazás költségeit. Az odajutást telekocsi rendszerben oldjuk meg, hogy kényelmesen és olcsón juthass el a helyszínre.

A létszám korlátozott!

Jelentkezni 20.000.- Ft foglaló megfizetésével tudsz 2018. április 30-ig. A táborba történt előzetes jelentkezésed a foglaló befizetésekor tudjuk véglegesíteni, a helyed biztosítani! Második részletként 15.000.- Ft-ot fogunk kérni május 31-ig. A fennmaradó díjat (13.800.- Ft) az indulás napján kérjük készpénzben megfizetni.

Indulás: pénteken 14:00-kor a stúdiótól, érkezés vasárnap 16 óra környékén.

Érdeklődni Janzer Andinál tudsz a 30 951 8375 mobilszámon.© 2019 Siguez