Csakráink nyomában - LélekHANGfürdő Anettel

Csakráink nyomában - LélekHANGfürdő Anettel22 Apr 14:00 - 15:30 - Budapest
Yogatree Studio

Route
More info

A következő lélekHANGfürdő 2018. április 22-én vasárnap 14:00-kor kezdődik, a mostani alkalom témája: Csakráink nyomában.

A csakrák láthatatlan energiaközpontok, amelyen keresztül az emberi szervezet több szinten kapcsolódik a környezetéhez, információkat és energiát vesz fel és ad le.

,,A csakrák közötti energiaáramlás, - egyfajta kommunikáció. A csakrák finom energiáinak egyensúlya hatással van mindarra, amit gondolunk, mondunk vagy teszünk, ami pedig befolyásolja az auránk állapotát. A csakrák finomítják a személyiséget, határozottan befolyásolják a fizikai megjelenést és a jellemből adódó hajlamokat, valamint életerőt biztosítanak a fizikai testnek.A csakrák kiegyensúlyozásával elérhető a teljes testi és lelki egyensúly és egészség.

Itt egy kis teszt, ami alapján leellenőrizheted, milyen állapotban vannak csakráid:
csakrateszt.hu/

Várunk szeretettel, hogy Te is megtapasztalhasd a rezgések csakraharmonizáló hatását!

A kb. másfél órás hangfürdőt Bögös Anett tartja, hozzájárulás 3.000 Ft (az alkalomra a Yogatree Studio bérletei nem használhatóak fel).

Kérjük, hogy legalább 15 perccel a kezdés előtt érkezzél. A későket sajnos nem tudjuk megvárni, 14:00-kor bezárjuk az ajtót és lekapcsoljuk a kaputelefont!

Az alkalomra bejelentkezés szükséges az info@yogatree.hu címre küldött email-el, vagy a honlapunk bejelentkező felületén: www.yogatree.hu/orarend (legkorábban az esemény előtt 2 héttel).

Amennyiben bejelentkezel, de valamiért mégsem tudsz eljönni, kérlek mielőbb jelezd felénk, hogy átadhassuk a helyedet a várakozóknak.

*****************************************************************************************

Mit is jelent a lélekHANGfürdő vezetett relaxációval?

A hangfürdő elején a rövid vezetett relaxáció segíti gondolataink csendesítését, testünk tudatos ellazulását, felkészítését a hangok befogadására. Amikor testünk ellazult, elménk is nyitottabb, befogadóbb, megpihentebb állapotba kerül, így a pozitív rezgések, a hangok által nyújtott frekvenciák alatt beindulhatnak a gyógyító folyamatok, a töltekezés, megújulás, az elengedés, a felismerések. Kinek, mire van éppen szüksége.
A vezetett relaxáció után a főszerep a csodás hangszereké és hangoké, melyet énekhanggal egészítünk ki, mantrák és magyar dalok formájában. A mantrák ismétlése a testi és lelki gyógyulást fokozzák, van, aki ezek alatt tud a leginkább megpihenni, ellazulni.

Minden lélekHANGfürdő felépítése hasonló, az élmény mégis minden esetben más, tekintettel arra, hogy a hangszereket, a dalokat intuitíven választom ki, az adott csoport érzelmi és fizikális állapotának megfelelően.
Amikor elhalkul minden hang, megérkezünk a maunába, belső csendünkbe, ahol a beindított folyamatok tovább tudnak mélyülni, testünk-lelkünk mélyebb rétegeit megérinteni, majd a hangfürdő végén - mint ahogy a jógaórákon is - visszavezetlek benneteket lágyan a külvilágba..,

Amit jó, ha magaddal hozol: nyitottság és önmagad megismerése, jobbítása iránti vágy. Minden, amivel találkozol, tapasztalsz, a hangfürdő alatt...információ Neked, Ön-MAG-adról, önmagadtól. Fogadd hát tisztelettel, alázattal, segítségként.

Szeretettel várlak

Anett


Past Events

Életünk áramlása - vinyasa flow tanfolyam Adrival - új időpontok

05 May 09:00 - 09 Jun 16:30 05 May 09:00 - 09 Jun 16:30 - Budapest Budapest
Yogatree Studio Yogatree Studio
Bármelyik alkalomhoz csatlakozhatsz! 7 élethelyzet/életfeladat/élettéma 7 flow jóga gyakorlás 7 alkalmas tanfolyam A utolsó két alkalom témái: -2018. május 5.: Kapcsolatok...   More info

Tisztító mélyrelaxáció Jucussal - új időpont!

05 May 19:00 - 20:45 05 May 19:00 - 20:45 - Budapest Budapest
Yogatree Studio Yogatree Studio
Mit jelent a DELTA mélyrelaxáció? A mélyrelaxáció, azaz a jóga nidra egy ősi jógikus technika, melynek során a fizikai mozdulatlanság ötvöződik az elmélyült tudatállapottal. A...   More info

Jógini - jógikus életmód és gyakorlás a ciklusunk tükrében

12 May 10:00 - 14:00 12 May 10:00 - 14:00 - Budapest Budapest
Yogatree Studio Yogatree Studio
NŐI WORKSHOP JUCUSSAL ÚJ IDŐPONT! Nőként jógáztál, jógázol, vagy jógázni szeretnél? Nehézségként találkozol hónapról hónapra a hormonális változások hadával? Érdekel az, hogyan...   More info

Mit üzen a testünk? Önismereti workshop a női egészségért

26 May 10:00 - 14:00 26 May 10:00 - 14:00 - Budapest Budapest
Yogatree Studio Yogatree Studio
ÚJ IDŐPONT: 2018. május 26. 10:00-14:00! Mit üzen a testünk? önismereti workshop a női egészségért Az önmagunk megtagadása által okozott stressz szinte járványként sújtja a...   More info


© 2019 Siguez