Mézeskalács Készítés Lépésről Lépésre (2 napos)

Mézeskalács Készítés Lépésről Lépésre (2 napos)20 Nov 08:30 - 21 Nov 16:30 - Cserszegtomaj
Ékes-Édes /Torta, Mézeskalács és Sütemény Díszítés/

Route
More info

MÉZESKALÁCS KÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Értékes, kikapcsolódást és feltöltődést adó hobbit keresőknek, családjukat és barátaikat sajátkészítésű meglepetéssel szívesen megajándékozó érdeklődőknek ajánljuk. Mindazoknak akik szeretik az igazi magyar mézeskalácsot.
Teljesen kezdőknek ajánljuk, akik vagy még egyáltalán nem készítettek mézeskalácsot, vagy csak kevesebb sikerrel. Még elégedetlenek a kisütött mézestészta minőségével fogyasztásra, vagy nem tökéletes a külleme.
Ajánljuk azoknak akik az írókával még nem tudnak szépen dolgozni.
Mivel a tészta és az íróka, illetve a fehér bevonatot adó máz alapreceptjein túl számos apró de annál fontosabb betartandó szabály van. A receptek pontos betartása nem csak az alapanyagok egy jó mérleggel való kimérését jelenti, hanem az elkészítés, kidolgozás, pihentetés mikéntjét, ami sok esetben nem is annyira kézenfekvő. Ezért is érdemes ezeket, a kísérletezés fáradtságos munkáját és azidőráfordítást megspórolni egy tanfolyamon való tanulással, ahol egy gyakorlott oktató (Vargáné Orbán Anikó) bemutatója, iránymutatásai és segítségnyújtása mellett gyorsan elérhetjük a célunkat.
BŐVEBBEN: glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/mezeskalacs-keszites-leperol-lepesre.html


Past Events

Glazúrozó Tortadíszítő Haladó Tanfolyam

13 Nov 08:30 - 15 Nov 16:30 13 Nov 08:30 - 15 Nov 16:30 - Cserszegtomaj Cserszegtomaj
Ékes-Édes /Torta, Mézeskalács és Sütemény Díszítés/ Ékes-Édes /Torta, Mézeskalács és Sütemény Díszítés/
Ebben az évben utolsó lehetőség csatlakozni! Várlak téged is, ha van már írókázási gyakorlatod akár a tortadíszítésben, akár mézeskalács készítésben. Kitartó figyelemmel...   More info

Aprósütemények, ahogy a Nagyi készítené Tanfolyam

16 Nov 08:30 - 17 Nov 16:30 16 Nov 08:30 - 17 Nov 16:30 - Cserszegtomaj Cserszegtomaj
Ékes-Édes /Torta, Mézeskalács és Sütemény Díszítés/ Ékes-Édes /Torta, Mézeskalács és Sütemény Díszítés/
Oktató: Husvéth Marika, cukrász Max 8 fő részvételével, 2 nap, napi 8 óra A tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan készítheted el a legfinomabb linzert, csokis kekszet...   More info


© 2019 Siguez