Tatratea ivóverseny majd laza kocogás a Líceumig

Tatratea ivóverseny majd laza kocogás a Líceumig12 Feb 22:00 - 13 Feb 01:00 - Eger
Ego Bar

Route

(Fake event / nem igazi esemény)

A vizsgaidőszak és az elvesztett pontok gyásza után Dávid atyánk szeretne titeket visszahozni az életbe és egy újabb agysorvasztó, piálós ötlettel állt elő.
Méghozzá, hogy keressük meg Eger legkeményebb emberét az „acél májú embert”.

Dávid sosem a józan eszéről volt híres, és most sem egy súlyemelő versenyt akar rendezni a helyi kocsmába. Hanem egy 72%-os Tatratea ivóversenyt és ezt szeretné megkoronázni egy laza kis kocogással, mely szerinte a büszkeség sétája lenne. (Nos, kinek mi a büszkeség)
Egy nap alatt 132 macskás videót megnézni tanulás helyett. Ezt nevezem én büszkeségnek, és kib@szott nagy időelkur@snak. De a kettes így is meglesz.Eseményünk több szót nem kíván, ha ezt vizsgaidőszakban olvasod, már pedig akkor fogod, akkor most jobb, ha megtudod, hogy már megint nem a kurv@tanulással foglalkozol, és most hogy felhoztam a macskás videókat tuti te is kedvet kaptál hozzá... Ezt így kell barátom. Ahogy Joda mester mondta, „a kudarc a legjobb tanár”. Amíg egy vizsgát nem buksz el, amíg nem kell utalnod a neptunra , hogy felvehesd a következő vizsgát addig nem vagy igazi diák, és addig nem érzed annak a súlyát, hogy miért fontos ez a „ vissza hozni az embereket az életbe” eseményünk.
Kajak még mindig ezt az eseményt olvasod? Ennyire ráérsz baszki?

Gratulálok, akkor nyomd a fejed a LIKE gomba, és jelezz vissza az eseményre.
Tudnom kell hány feles poharat kell majd vinnem.

#fakeevent© 2019 Siguez