Age of Sigmar Kezdőnap

Age of Sigmar Kezdőnap15 Nov 16:00 - 20:00 - Ferencváros
HammerTime Cafe

Route
More info

Várunk minden hónap harmadik csütörtökjén teljesen kezdőket, haladókat, akinek van serege, akinek nincs, akinek kérdése van vagy aki csak nézelődni szeretne. Egyszóval mindenkit!

Azon kívül, hogy kipróbálhatod a játékot játékvezetőink segítségével, még ajándékot is kaphatsz.

Minden kezdő játékos, aki igényli, egy 500 Ft-os kupont kap, amelyet a boltunkban levásárolhat, valamint egy teljes havi tagságit, hogy megtapasztalhassa milyen is a HammerTime Cafe tagjai között lenni.

Kezdő játékra biztosítjuk a seregeket, így nem kell hoznod semmit, ha csak nem akarsz a sajátoddal játszani, amit akár nálunk is helyben meg tudsz vásárolni. :)A Warhammer Öreg Világa bár végül elesett a Káosz ellen vívott háborúban, a harcnak még koránt sincs vége! Sigmar, a Rend erőinek istene és királya, a nyolc halandó síkon egy új világ építésébe kezdett. Sajnos, nem kellett sok idő ahhoz, hogy a Káosz pusztító istenei rátaláljanak erre az eldugott menedékre. A háború tüzei újra fellángoltak, Sigmar pedig egy súlyos döntésre kényszerült. Lezárta saját síkjának, Azyr-nak kapuit és megkezdte megtorló hadjáratának előkészületeit.
Több ezer év elteltével, mikor Azyr kapui újra feltárultak, a halandók világainak nagy része már a Káosz rabigáját nyögte. Az Isten Király elküldte hát felszabadító csapatait, a halandó hősök lelkeiből kovácsolt Stormcast Eternal-okat, hogy a régi szövetségeket újraélesztve megkezdődjön a Káosz elleni végső háború, és vele Sigmar Kora…
Az Age of Sigmar a Warhammer Fantasy utódrendszere, melyben akár kisebb vagy nagyobb létszámú fantasy seregek csapnak össze a nyolc halandó síkért folytatott háborúban.

Ha többet szeretnél megtudni az Age Of Sigmar-ról, akkor olvasd el ismertető cikkünket:
hammertimecafe.hu/ageofsigmarism

Részvételi díj: 500 Ft, amely teljes egészében lefogyasztható a kávézóban.

Vár titeket szeretettel a HammerTime Cafe csapata!


Past Events

Malifaux Kezdőnap

28 Dec 18:00 - 21:00 28 Dec 18:00 - 21:00 - Ferencváros Ferencváros
HammerTime Cafe HammerTime Cafe
Várunk minden hónapban teljesen kezdőket, haladókat, akinek van serege, akinek nincs serege, akinek kérdése van vagy aki csak nézelődni szeretne. Egyszóval mindenkit! Azon kívül...   More info


© 2019 Siguez