24 órás Sportnap

24 órás Sportnap27 Apr 15:00 - 28 Apr 15:00 - Godollo
Török Ignác Gimnázium - TIG

Route

Sziasztok!
Úgy gondoltuk, hogy visszanyúlunk kicsit a gyökerekhez, és sok év után újra tartanánk a Törökben egy 24 órás sport napot. A kvíz eredményei alapján ti se tartottátok olyan borzalmas ötletnek, ezért meg is szerveztük.

Először is, az esemény nem csak jelenlegi Törökösöknek és tanároknak szól, hanem ex-tigeseket és szülőket is nagy szeretettel várunk. Ami kikötésünk lenne, hogy másokat ne hozzatok, egyelőre ez nem az az esemény ahol szomszédot, általános iskolás volt osztálytársakat is meghívhattok, maradjunk a Török keretein belül.

Több sport közül is lehet választani, hogy mit szeretnének játszani a résztvevők. Lesznek floorball, foci, kosár és kézilabda meccsek. Emellett felállítunk majd ping-pong asztalokat is, ahol előzetes jelentkezés nélkül sportolhat akinek kedve támad. A csapatsportoknál kérjük, hogy a csapat nevét, adatait (résztvevők neve, csapat státusza /diák, régi törökös, tanár, szülő/ és hogy a csapat milyen sportban/sportokban szeretne indulni), április 13-ig küldjétek el a DÖK email címére (tig.dok@gmail.com). Ez azért fontos, hogy össze tudjuk állítani a meccsek időpontját és sorrendét.A nevezési díjakat a testnevelő tanáriban adhatják zárt borítékban. Kérjük a borítékon a csapatnevet, a borítékban pedig a csapat tagjainak neveit. Egy személynek egy nevezési díjat kell fizetnie, akkor is ha több sportágban/csapatban szerepel. A nevezési díj csak akkor lesz érvényes, hogyha megkaptuk a jelentkező emailt is.

A nevezési díjak (fejenként):
 Diákoknak: 250Ft
 Régi törökösöknek, tanároknak: 500Ft
 Szülőknek: 1000Ft

Szeretnénk a ki- és bejárkálást megelőzni, ezért az 5 órás kezdésen és a 24 óra múlva történő záráson kívül még kétszer lesz kapunyitás. Egyszer vacsoraidőben (19:00-20:00) és ebédkor (12:00-13:00), ezt szigorúan fogjuk betartani, és ezekben az időpontokban nem is lesznek meccsek, pont azért, hogy mindenki nyugodtan tudjon vacsorázni és ebédelni. Viszont amint letelik az 1 órás „étkezős-szünet” bezárjuk az ajtót, és utána akár 2 perccel, akár 20 perccel maradt le valaki, nem fogjuk beengedni. Azonban az egyik teremben lesz büfé kialakítva, amiben tea, szendvics biztosan lesz kapható.

Akik éppen nem vesznek részt meccsen, és mondjuk minden ping-pong asztal foglalt lenne, azoknak sem kell elkeseredniük. Néhány tanteremben társasjátékozni is lehet, és több tanteremben vetíteni fogják magyar rendezők filmjeit. A filmeket folyamatosan vetítik, szóval senki nem marad le semmiről.

A 24 órás Sportnap teljes ideje alatt érvényes a házirend minden résztvevőre.© 2019 Siguez