Mozgásfejlesztés Lóháton Intenzív GYŐRI Képzés

Mozgásfejlesztés Lóháton Intenzív GYŐRI Képzés29 Apr 01:00 - 30 Apr 17:30 - Raab
Raab, Győr, Hungary

Route
More info

Képzésünk elvégzése után két korosztály számára nyújható fejlesztés. Egyrészt az óvisoknak mondókás, dalos, mozgás- és képességfejlesztő tornával lóháton, másrészt a kisiskolásoknak játékos formában történő mozgás- és képességfejlesztés szintén lóháton. A képzés során kitérünk a foglalkozás felépítésére, a gyermekek képességeinek felmérésére, a segítségnyújtásra és a helytelen testtartásból eredő kisebb hibák korrigálásának módjaira is szakember segítségével. Azonkívül gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Lovakat és a fejlesztéshez szükséges eszközöket mi biztosítunk a képzés során! Testileg és értelmileg egészséges gyermekekkel foglalkozunk!

Részletfizetési lehetőség a képzés kezdetéig lehetséges!Bővebb információs www.lopofa.hu oldalon olvasható illetve a lovasterapeuta@gmail.com email címen kérhető!


Past Events

Porcelán A-Z alap tanfolyam Győrött - Szikszai Katalinnal

20 Jul 10:00 - 21 Jul 16:00 20 Jul 10:00 - 21 Jul 16:00 - Raab Raab
Raab, Győr, Hungary Raab, Győr, Hungary
Kedves érdeklődő! Olvasd el a leírást, mert fontos információkat tartalmaz! Ezt a két napos képzést a 18 éves porcelános szakmai tapasztalataim alapján hoztam létre minek célja a...   More info


© 2018 Siguez