VI. Huligánok Kupa - Teremlabdarúgó Kupa

VI. Huligánok Kupa - Teremlabdarúgó Kupa08 Dec 07:00 - 19:00 - Tiszaalpár
Tiszaalpár

Route

VI. HULIGÁNOK Kupa
Teremlabarúgó torna

Helyszín, a tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola Tornacsarnoka!
Nevezési díj: 10.000 Ft

Nevezni lehet az alábbi elérhetőségeken:
- Facebook: www.facebook.com/robert.fabian88 (Fábián Róbert),
www.facebook.com/HuliganokSc/ (Huligánok SBC),www.facebook.com/barcsa.szabolcs?fref=ts (Barcsa Szabolcs)

- Telefonon: +36 20 444 0836 (Fábián Róbert), +36 30 753 9528 (Barcsa Szabolcs)

Versenykiírás

Lebonyolítás:
Nevezett csapatok számától függően

Maximum csapat: 16

Versenyszabályok:

A kupán a teremlabdarúgás szabályai vannak érvényben.
A kapu mérete 3x2 méter.
Játékidő: 2x12 perc
A tornán csapatonként 15 játékos nevezhető. ( A csapatokban csak azok a játékosok léphetnek pályára, akik az első mérkőzés előtt leadott névsorban szerepelnek.)
Csapatlétszám 1 kapus + 4 mezőnyjátékos. (minimum 1 kapus + 2 mezőnyjátékos)
Játékost cserélni mérkőzés közben csak a saját térfélen lehet, kivéve, ha sérülés, vagy egyéb okból áll a játék. A csereszabály megsértése esetén, a hivatalos kispályás szabályok szerint kell eljárni.
A büntetőrúgást 7 méterről kell elvégezni.
Az alapvonalat elhagyott labdát a kapus kidobással hozza játékba, átdobhatja a felezővonalon. A labda csak akkor kerül játékba, ha a büntetőterületet elhagyja. Ha a kapusról a labda az alapvonalon túlra kerül, szögletet kell ítélni. (A kosárlabda palánk és a tartógerendák nem a játéktér részei! Amennyiben ezek valamelyikét érinti a labda azt úgy kell megítélni, mintha elhagyta volna az alapvonalat)
A kapusnak 5 másodpercen belül a labdát játékba hozni. Pontrúgás, bedobás és oldalberúgás esetén is 5 másodpercen belül kell játékba hozni a labdát.
A játékvezető sárga és piros lapot alkalmazhat. Sárga lap esetén a büntetett játékosnak 2 percre el kell hagynia a játékteret. Piros lap, illetve második sárga lap esetén a kiállítás végleges! Végleges kiállítást kell alkalmazni kirívóan súlyos sportszerűtlenség esetén. Sárga lap esetén a játékos 2 perc letelte után visszatérhet a pályára. A 2. sárga lap vagy piros lap esetén a kiállítás végleges, 5 perc elteltével egy másik játékos állhat be. Az a játékos, aki piros lapot kap, vagy sárga lap után azonnal pirosat a mérkőzés bármely szakaszában, 1 mérkőzéses eltiltásban részesül. A Versenybizottság egy mérkőzésnél hosszabb időre szóló eltiltást is kiszabhat nagyon durva szabálytalanság esetén.

Szögletnél, illetve szabadrúgásnál a letett labdától minimum 3 méterre, bedobásnál, oldalberúgásnál 2 méterre kell állnia az ellenfél játékosának, anélkül hogy azt az ellenfél kérné.
A mérkőzés időbeosztását a csapatok előzetesen megkapják, minden csapat köteles a mérkőzés kezdési időpontjában megjelenni.
Becsúszó szerelés nem alkalmazható, kivéve a kapust a büntető területen belül. A becsúszó szerelést alkalmazó játékos azonnali sárga lappal büntetendő.
A verseny lebonyolításával kapcsolatos, jelen szabályzatban nem szereplő kérdésekben a Labdarúgás Szabálykönyve előírásait kell betartani.

Díjazás:

1. helyezett kupa+oklevél
2. helyezett kupa+oklevél
3. helyezett kupa+oklevél
4. helyezett kupa+oklevél

Legjobb kapus díj+oklevél
Legjobb játékos díj+oklevél
Gólkirály díj+oklevél

A legjobb kapus és legjobb játékos címek az első három helyezett csapat és a Versenybizottság szavazatai alapján kerülnek odaítélésre. A gólkirály cím az egyenes kieséses szakasz mérkőzésein rúgott gólok száma alapján kerül kiosztásra. Azonos számú rúgott gólok esetén az a játékos kapja a címet, aki a döntőben több gólt rúgott. Ha ez alapján sem dönthető el, abban az esetben a Versenybizottság dönt a címről.

Egyéb rendelkezések:

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet. A mérkőzéseket terem vagy edzőcipőben kell játszani. A Versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a Versenybizottság dönt. Benevezett és bármilyen okból visszalépett csapatok nevezési díját nem áll módunkban visszaadni.
Sikeres felkészülést kívánunk! :)

Sok szeretettel várunk minden szurkolót és érdeklődőt!!


Past Events

Mosolyra Hangolók - Tiszaalpár

19 May 18:00 - 19:00 19 May 18:00 - 19:00 - Tiszaalpár Tiszaalpár
Tiszaalpár Tiszaalpár
Gyereknap a Mosolyra Hangolókkal...   More info

Alpárfeszt2018

05 Jul 15:00 - 08 Jul 02:55 05 Jul 15:00 - 08 Jul 02:55 - Tiszaalpár Tiszaalpár
Tiszaalpár Tiszaalpár
/E-Zene Tikkadt Szöcske Rocktár Miracle sound Stoneriseportal Július 5. napkezdés:16.00 Bad News Fit Fat Killer Mendez Kis Türelmet Mayfly IDEGEN Láma Dalai Angertea Sequence...   More info


© 2019 Siguez